Zwemles Maarssen, Utrecht, snelcursus – Zwemschool Loosdrecht

Zwemles nabij Maarssen of Utrecht

Altijd goede kwaliteit zwemlessen

Wil je dat jouw kind goed en veilig leert zwemmen bij een betrouwbare zwemschool? Meld je kind dan aan bij Zwemschool Loosdrecht. Wij verzorgen een goede zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar, die afkomstig zijn uit onder andere Maarssen en Utrecht. Wil je dat jouw kind in korte tijd afzwemt, dan is het ook mogelijk je aan te melden voor onze snelcursus. Schrijf je kind nu vrijblijvend in als jij mee wilt kijken tijdens een eerstvolgende test- en informatiedag.

Ook een snelcursus zwemles voor kinderen uit Utrecht en Maarssen

Zwemschool Loosdrecht zorgt er graag voor dat jouw kinderen verantwoordelijk leren zwemmen. De zwemles is ook open voor kinderen uit de omgeving van Maarssen en Utrecht. Na de zwemles heb jij als ouder de mogelijkheid te spreken met de zweminstructeur/instructrice. Wanneer de zwemlessen klaar zijn, wordt er in gezamelijk afgezwommen voor het diploma. Is een kind er nog niet klaar voor, dan mag deze kosteloos door oefenen en later alsnog afzwemmen. Dit valt onder onze diplomagarantie.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

  • een cursus van 2 weken of 5 maanden;
  • vrij zwemmen;
  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 5 of 4,5 jaar;
  • survival zwemmen;
  • snorkelen;
  • duikcursussen.

Schrijf je meteen in

Als jij je kind nu een zwemles wilt laten volgen, ben je vlakbij Utrecht en Maarssen bij Zwemschool Loosdrecht op het juiste adres. Ook voor een snelcursus helpen wij je graag. Maak gebruik van ons contactformulier voor een vrijblijvende zwemles. Heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.