5 maanden snelcursus A

Tijdens de snelcursus zijn de kinderen meerdere uren achtereen in het zwembad aanwezig.De zwemoefeningen worden onderbroken door pauzes waarin de de kinderen hun meegebrachte eten en drinken nuttigen. Tijdens de pauze zitten ze op de bank langs het bad met hun badjasje aan. De ouders brengen hun kind naar de les, gaan dan weg en komen 5 minuten voor het einde van de les weer terug om de vorderingen van hun kind te bekijken en om na afloop eventueel nog even contact te kunnen hebben met de zweminstructeur(trice).

Aan het eind van de cursus wordt er gezamenlijk afgezwommen voor het A-diploma. Kinderen die nog niet het A-diploma kunnen halen mogen vervolgens kosteloos dooroefenen waarna alsnog afgezwommen kan worden voor het A-diploma. Dit valt onder de diplomagarantie. De kosten voor de snelcursus zijn € 975,-. De soort zwemles waaraan je kind kan deelnemen hangt af van de introductiedag waar we de kinderen definitief indelen in de zwemlessen.

  • Afhankelijk van leeftijd, motorische ontwikkeling en watergewenning en natuurlijk voorkeur van de ouders delen we de kinderen in varieërend van de

2 wekencursus: 14 dagen elke dag(behalve zondag) 4,5 uur (alleen in de zomervakantie, minimum leeftijd 5 jaar)
5 maandencursus 1 dag per week 2 uur (minimum leeftijd 4,5 jaar)

De prijs voor de volledige A Snelcursus is € 975,- inclusief diplomagarantie

Hieronder zie je een overzicht van de geplande cursussen voor komend seizoen

  • Starten voor je A diploma in 5 maanden.
  • In 6 weken je B diploma?  in de 2 uurs B cursus klik hier
  • In 8 weken je C diploma? in de 2 uurs C cursus klik hier

Schrijf je hier in;

Klik op OctoHank om in te schrijven

Algemene voorwaarden Snelcursus