Spoedcursus zwemmen – Zwemschool Loosdrecht

Spoedcursus zwemmen

De spoedcursus zwemmen die door ons wordt aangeboden, is er op gericht om kinderen binnen een korte tijd alle aspecten van het zwemmen aan te leren. Als de spoedcursus zwemmen is afgerond, kunnen de kinderen een diploma halen. Omdat de cursus intensief is en best veel van de kinderen vraagt, is de minimumleeftijd voor deelname 5 jaar. De spoedcursus zwemmen wordt gegeven door gediplomeerde leerkrachten, welke oog hebben voor de ontwikkelingen van alle kinderen.

Wij bieden een spoedcursus zwemmen aan

De korte spoedcursus zwemmen duurt slechts 2 weken. Gedurende een vakantie zwemmen de kinderen die deelnemen aan de spoedcursus zwemmen elke dag. Gedurende de ochtend zijn de kinderen een aantal uren achter elkaar bezig met zwemmen. Door tijdens de spoedscursus zwemmen zo intensief bezig te zijn met verschillende zwemvormen, leren de kinderen zeer veel in korte tijd. Na de cursus van twee weken kunnen ze een diploma halen.

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in onze spoedcursus zwemmen, dan is het mogelijk om op deze site meer informatie te krijgen. Wilt u uw vragen over de spoedcursus zwemmen graag aan ons voorleggen, dan kunt u een mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl. Ook kunt u bellen naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren, waarna u de mogelijk hebt om direct in te schrijven.