Snelcursus zwemmen – Zwemschool Loosdrecht

Snelcursus zwemmen

De snelcursus zwemmen welke door ons wordt aangeboden, is er op gericht om kinderen binnen een zeer korte tijd te leren zwemmen. U heeft de keuze uit een periode van 2 weken of 3 maanden. De snelcursus zwemmen van 2 weken wordt gehouden in een vakantieperiode. Elke ochtend zijn de kinderen dan meerdere uren met zwemmen bezig. Tijdens de snelcursus zwemmen van 3 maanden zwemmen de kinderen wekelijks 4 uur. U zult verstelt staan van de ontwikkeling die uw kind door zal maken.

Leren zwemmen tijdens de snelcursus zwemmen gaat snel

Tijdens de snelcursus zwemmen van 2 weken, zijn de kinderen elke dag in het bad te vinden. Ze vinden het heerlijk om te zwemmen en ontwikkelen zich razendsnel. Omdat de kinderen 4 uur per dag bezig zijn met zwemmen, is het ook een intensieve periode. De minimumleeftijd voor het deelnemen aan een snelcursus zwemmen is dan ook 5 jaar. De snelcursus zwemmen wordt verzorgd door een gediplomeerde zwemtrainer, waardoor de ontwikkeling van uw kind gegarandeerd is.

Contact

Om meer te weten te komen over de snelcursus zwemmen, welke wij in Nieuw-Loosdrecht aanbieden, kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516 of een mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl.

U kunt dan ook direct uw kind aanmelden voor een snelcursus zwemmen. Het aanmelden is ook mogelijk via deze site.