Snelcursus zwemmen Utrecht – Zwemschool Loosdrecht

Snelcursus zwemmen Utrecht

De snelcursus zwemmen nabij Utrecht welke door ons wordt aangeboden, staat voor zwemonderwijs op een hoog niveau. Onze trainers zijn allemaal goed opgeleid en hebben oog voor de ontwikkeling van de kinderen die deelnemen aan de snelcursus zwemmen nabij Utrecht. Als u uw kind wilt opgeven voor een snelcursus zwemmen nabij Utrecht, dan heeft u de keus uit een periode van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden.

Een snelcursus zwemmen nabij Utrecht van 2 weken

De snelcursus zwemmen nabij Utrecht van 2 weken wordt gegeven tijdens een vakantie. De kinderen krijgen van elke ochtend 4 uur zwemles. Het is ook mogelijk om wekelijks een zwemles van 4 uur te volgen, waardoor de snelcursus zwemmen nabij Utrecht 3 maanden duurt. Voor deelname aan de 2 wekelijkse cursus en de snelcursus zwemmen nabij Utrecht van 3 maanden, dient uw kind 5 jaar te zijn. De cursus van 6 maanden is toegankelijk voor kinderen van 4,5 jaar.

Contact

Voor het verkrijgen van meer informatie over de snelcursus zwemmen nabij Utrecht, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516 of door een mail te sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl. Wij zullen u uitgebreid informeren over onze snelcursus zwemmen nabij Utrecht. Tevens kunnen we u melden wanneer uw kind met zwemles kan beginnen.