3 maanden snelcursus op zaterdag of zondag

Tijdens de snelcursus zijn de kinderen meerdere uren achtereen in het zwembad aanwezig.De zwemoefeningen worden onderbroken door pauzes waarin de de kinderen hun meegebrachte eten en drinken nuttigen. Tijdens de pauze zitten ze op de bank langs het bad met hun badjasje aan. De ouders brengen hun kind naar de les, gaan dan weg en komen een kwartier voor het einde van de les weer terug om de vorderingen van hun kind te bekijken en om na afloop nog even contact te kunnen hebben met de zweminstructeur(trice). Aan het eind van de cursus wordt er gezamenlijk afgezwommen voor het A-diploma. Kinderen die nog niet het A-diploma kunnen halen mogen vervolgens kosteloos dooroefenen waarna alsnog afgezwommen kan worden voor het A-diploma. Dit valt onder de diplomagarantie. De kosten voor elke snelcursus zijn gelijk € 795,-. De soort snelcursus waaraan je kind kan deelnemen hangt af van de introductiedag waar we de kinderen definitief indelen in de snelcursussen.


Mogelijkheden voor de introductieles:

Afhankelijk van leeftijd, motorische ontwikkeling en watergewenning en natuurlijk voorkeur van de ouders delen we de kinderen in varieërend van de:

  • 3 maanden cursus 1 dag per week 4 uur (de minimum leeftijd voor de cursus is 5 jaar)
  • 5 maanden cursus 1 dag per week 2 uur (de minimum leeftijd voor de cursus is 4,5 jaar)
  • 2 weken cursus: 14 dagen elke dag 4 uur (alleen in de meivakantie en zomervakantie, minimum leeftijd is 5 jaar)

De prijs voor de volledige A Snelcursus is € 795,- inclusief diplomagarantie.

Hieronder zie je een overzicht van de geplande cursussen voor komend seizoen:

  • U kunt nu al inschrijven voor de 3 maanden snelcursus die gaat starten eind oktober 2022. (De kosten voor een snelcursus zijn vanaf 1 juli 2022 €795,00).
  •  
  • In 3 weken je B diploma? (elke zaterdag 13:30- 17:30 of zondag 09:00-13:00 of 13:30- 17:30) klik hier
  • In 5 weken je C diploma? (elke zaterdag of zondag 13:30- 17:30 )klik hier

Schrijf je hier in;

Klik op OctoHank om in te schrijven

Algemene voorwaarden Snelcursus