Zwemles Maarssen – Zwemsnelcursus

Zwemles Maarssen

De zwemles nabij Maarssen die door ons wordt aangeboden, kan binnen een korte tijd worden afgerond. Wij kiezen er voor om de zwemles lang te laten duren, zodat de kinderen tijdens de zwemles nabij Maarssen intensief met zwemmen bezig zijn. In de vakantie heeft u de mogelijk om uw kind 2 weken lang zwemles in Maarssen te laten volgen. De lessen worden dan elke ochtend gegeven. Na deze periode kan uw kind het zwemdiploma halen.

De zwemles nabij Maarssen is van een zeer goede kwaliteit

Voor de zwemles nabij Maarssen maken wij gebruik van gediplomeerde trainers. Deze trainers zorgen voor kwalitatief hoogwaardige lessen. Naast de zwemles nabij Maarssen van 2 weken, kunt u ook kiezen voor een periode van 3 of 6 maanden. U kind gaat dan elke week naar zwemles. Vanwege de intensiteit en de juiste begeleiding, zal het volgen van zwemles nabij Maarssen resulteren in een diploma.

Contact

Voor het vinden van algemene informatie over onze zwemles nabij Maarssen, kunt u gebruik maken van deze site. Mocht u meer specifieke informatie willen, of wilt u weten of er nog een plaatsje in voor uw kind, dan kunt u bellen naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516 of een mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl. Wij kunnen u dan direct laten weten wanneer uw kind aan de zwemles nabij Maarssen kan beginnen.