Zwemles Hilversum – Zwemsnelcursus

Zwemles Hilversum

Voor het volgen van zwemles nabij Hilversum, kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij bieden een snelcursus zwemmen aan in het zwembad in Nieuw-Loosdrecht. Als u op zoek bent naar een plek voor zwemles nabij Hilversum voor uw kind, dan kunt u gebruik maken van onze snelcursus. Bijkomend voordeel is dat de duur van onze zwemles nabij Hilversum zeer kort is. Binnen 2 weken kunnen wij ervoor zorgen dat uw kind een zwemdiploma heeft.

Onze zwemles nabij Hilversum is goed en kort

De zwemles nabij Hilversum van 2 weken wordt gegeven tijdens de vakanties. Elke ochtend zwemmen de kinderen dan 4 uur, zodat ze zich zeer snel kunnen ontwikkelen. Omdat de zwemles nabij Hilversum van 2 weken best intensief is, dienen kinderen 5 jaar te zijn voor ze deel mogen nemen. Naast de cursus van 2 weken, is het ook mogelijk om gedurende 3 maanden zwemles nabij Hilversum te volgen. Uw kind zwemt dan elke week 4 uur. Door de kwalitatief uitstekende begeleiding van gediplomeerde zwemtrainers, ziet u uw kind met sprongen vooruit gaan. Natuurlijk kan uw kind vanaf 3 jaar ook terecht voor reguliere zwemles van 0,5 uur per week of vanaf 4 jaar voor 1 uur per week.

Contact

Het volgen van een snelle zwemles nabij Hilversum is een intensieve en succesvolle wijze van het aanleren van zwemmen. U doet uw kind een groot plezier als u het laat ervaren hoe fijn het is om te zwemmen. Voor meer informatie over onze zwemles nabij Hilversum, verwijzen we u graag door naar de andere pagina’s op deze site. Het is ook mogelijk om een medewerker te spreken als u belt naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516. Een mail met uw vragen kunt u sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te informeren.