Zwemles Bussum – Zwemsnelcursus

Zwemles Bussum

Wij verzorgen de zwemles nabij Bussum in het zwembad van Nieuw-Loosdrecht. De zwemles nabij Bussum welke door ons verzorgd wordt, onderscheidt zich op een tweetal gebieden. Zo beschikken wij over goed getrainde en gediplomeerde zwemleerkrachten die alles uit uw kind kunnen halen. Daarnaast duurt de zwemles nabij Bussum niet lang. U kunt zelfs kiezen voor een periode van twee weken. Op deze site kunt u meer informatie vinden over de diensten die wij aanbieden.

Zwemles nabij Bussum hoeft niet lang te duren

De zwemles nabij Bussum die 2 weken duurt, wordt gegeven in een vakantieperiode. De kinderen komen elke dag naar het zwembad, waar ze een intensieve en leuke zwemles nabij Bussum volgen. Aan het eind van deze periode kunnen de kinderen hun diploma halen. Het is ook mogelijk om op het gebied van zwemles nabij Bussum te kiezen voor een periode van 3 maanden of 6 maanden. Zo kunt u kiezen voor de zwemles die het best aansluit bij de behoefte van uw kind en bij uw eigen agenda.

Contact

Wilt u meer informatie over zwemles nabij Bussum, of wilt u weten wanneer uw kind kan beginnen met zwemles dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516 of door een mail te sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl. Wij zullen u meer informatie geven over zwemles nabij Bussum.