Zwemles Bilthoven, Breukelen – Zwemschool Loosdrecht

Zwemles diploma in Bilthoven en Breukelen

Altijd goede kwaliteit zwemlessen

Ben jij op zoek naar een zwemschool voor de juiste zwemles om de zwemdiploma’s te halen, in de omgeving van Breukelen en Bilthoven? Schrijf je kind dan in bij Zwemschool Loosdrecht. Bij ons kunnen kinderen vanaf 5 jaar terecht voor zwemlessen. Wij hebben snelcursussen, en cursussen van 3 of 6 maanden. Jouw kind vrijblijvend inschrijven is altijd mogelijk als jij mee wilt kijken tijdens de eerstvolgende test- en informatiedag.

Een zwemles voor kinderen uit Breukelen en Bilthoven

Zwemschool Loosdrecht biedt een professionele zwemles voor het zwemdiploma aan kinderen uit bijvoorbeeld Breukelen en Bilthoven. De ouders hebben naderhand de kans om te spreken met de zweminstructeur/instructrice. Zijn de zwemlessen eenmaal afgerond, dan wordt er in een groep afgezwommen voor het diploma. Als een kind er nog niet klaar voor is, dan mag deze kosteloos door oefenen en later alsnog afzwemmen. Wij bieden dit aan onder de diplomagarantie.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

  • snorkelen;
  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden;
  • vrij zwemmen;
  • duikcursussen;
  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar;
  • survival zwemmen.

Duik er in

Zoek jij naar een zwemschool waar jouw kind na het volgen van een professionele zwemles zijn of haar zwemdiploma kan halen? Dan ben je ook vanuit Bilthoven en Breukelen bij Zwemschool Loosdrecht van harte welkom. Maak gebruik van het contactformulier voor een vrijblijvende zwemles. Heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.