Zwemles Amsterdam, Bussum, Hilversum – Zwemschool Loosdrecht

Zwemles nabij Amsterdam, Bussum en Hilversum

Voor professionele zwemlessen

Ben jij op zoek naar een ervaren zwemschool waar jouw kind goed en veilig leert zwemmen? Dan is deze bij Zwemschool Loosdrecht van harte welkom. Onze zwemles is open voor kinderen vanaf 5 jaar, ook uit bijvoorbeeld Amsterdam, Hilversum en Bussum. Wij zorgen dat uw kind helemaal klaar is om het A-diploma te behalen. Schrijf je kind nu vrijblijvend in voor een uitnodiging voor de eerstvolgende test- en informatiedag.

Goede kwaliteit zwemles nabij Bussum, Hilversum en Amsterdam

Zwemschool Loosdrecht helpt jou graag je kinderen op een goede manier te leren zwemmen. Tijdens de zwemles nabij Amsterdam, Hilversum en Bussum krijgen de kinderen de tijd om te oefenen. Jij als ouder heeft de mogelijkheid na de les te spreken met de zweminstructeur/instructrice. Als de zwemlessen klaar zijn, wordt er in groepsverband afgezwommen voor het diploma. En als een kind er nog niet klaar voor is, dan mag deze kosteloos door oefenen en later alsnog afzwemmen. Dit valt onder de diplomagarantie.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar;
  • survival zwemmen;
  • duikcursussen;
  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden;
  • vrij zwemmen;
  • snorkelen.

Je direct inschrijven

Meld je kind nu aan voor onze zwemles in Loosdrecht, nabij Bussum, Hilversum en Amsterdam. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier voor een vrijblijvende zwemles. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.