Zwemles Amersfoort – Zwemschool Loosdrecht

Een professionele zwemles bij Zwemschool Loosdrecht nabij Amersfoort

Leren zwemmen in een veilige omgeving

Wil je leren zwemmen? Ben je op zoek naar een zwemschool in de buurt van Amersfoort? Bij Zwemschool Loosdrecht zorgen wij voor professionele zwemlessen. Je kunt jezelf namelijk vrijblijvend inschrijven op onze website. Zwemschool Loosdrecht biedt je in een ontspannen maar resultaatgerichte omgeving de mogelijkheid goed te leren zwemmen. Hiermee kun jij veilig het water in. Wij geven lessen aan volwassenen maar ook aan kinderen. Bekijk onze website voor meer informatie.

Zwemlessen voor jong en oud bij zwemschool Amersfoort

Zoek je naar een zwemschool op korte afstand van Amersfoort voor goede zwemlessen? Schrijf je dan in bij Zwemschool Loosdrecht. Onze professionele zweminstructeurs geven je les in een veilige omgeving waardoor je goed leert zwemmen. Natuurlijk is het ook mogelijk kinderen voor zwemlessen in te schrijven.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je verder terecht voor:

  • snorkelen
  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden
  • vrij zwemmen
  • duikcursussen
  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar
  • survival zwemmen

Wij staan voor je klaar

Ben je woonachtig in Amersfoort? Wil jij graag aan je gezondheid werken, meld je dan aan bij Zwemschool Loosdrecht voor zwemlessen. Gebruik het contactformulier om jezelf direct in te schrijven. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.