Spoedcursus – Zwemschool Loosdrecht

Een spoedcursus leren zwemmen

In korte tijd goed leren zwemmen

Zoek je naar een ervaren zwemschool waar jouw kind goed en veilig leert zwemmen in een korte tijdsspanne? Dan ben je bij Zwemschool Loosdrecht van harte welkom. Onze spoedcursus om te leren zwemmen is open voor kinderen vanaf 5 jaar. Tijdens de zwemles krijgen de kinderen meerdere uren achtereen les. Schrijf je kind nu vrijblijvend in en wij sturen een uitnodiging voor de eerstvolgende test- en informatiedag.

Op zoek naar een goede zwemles om te leren zwemmen?

Zwemschool Loosdrecht helpt jou graag je kinderen snel te leren zwemmen. Tijdens de spoedcursus leren zwemmen liggen de kinderen een paar uur in het water. Tijdens de zwemles zijn er ook pauzes waar de kinderen hun eigen meegebrachte eten en drinken nuttigen. De ouders hebben de mogelijkheid na de les te spreken met de zweminstructeur/instructrice. Aan het eind van de cursus wordt er in groepsverband afgezwommen voor het A-diploma. Is een kind er nog niet klaar voor? Dan mag deze kosteloos door oefenen en later alsnog afzwemmen. Dit valt onder de diplomagarantie.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar;
  • duikcursussen;
  • snorkelen;
  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden;
  • vrij zwemmen;
  • survival zwemmen.

Schrijf je nu in

Wacht niet! Meld je kind nu aan voor de spoedcursus leren zwemmen. Maak gebruik van het contactformulier voor een vrijblijvende zwemles. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.

 

Meer interessante zwemcursus pagina’s en locaties:

zwemles-utrechtzwemles-maarssenzwemles-hilversumzwemles-bussumzwemles-amsterdamspoedcursus-zwemmensnelcursus-zwemmensnelcursus-zwemmen-utrechtsnelcursus-zwemmen-amsterdamzwemschool-amsterdam-hilversum-utrechtzwemles-maarssen-utrecht-snelcursuszwemles-bilthoven-breukelenzwemles-amsterdam-bussum-hilversumzwemles-amersfoortzwemcursus-zomervakantiespoedcursusaqua-joggen-utrecht-hilversumaqua-fitness-utrecht-hilversumaqua-aerobic-amsterdam-utrecht-hilversumzwemles-loosdrecht-breukelen-snelcursuszwemles-maarssen-debilt-snelcursuszwemles-bunnik-kortenhoef-snelcursuszwemles-tienhoven-maarsseveen-snelcursuszwemles-maartensdijk-s-graveland-snelcursuszwemles-loenersloot-kockengen-snelcursuszwemles-vinkeveen-baambrugge-snelcursuszwemles-abcoude-ankeveen-snelcursuszwemles-nederhorst-den-berg-bussum-snelcursuszwemles-naarden-hilversum-snelcursussnelcursus-zwemmen-loosdrecht-of-breukelensnelcursus-zwemmen-maarssen-de-biltsnelcursus-zwemmen-bunnik-kortenhoefsnelcursus-zwemmen-tienhoven-maarsseveensnelcursus-zwemmen-maartensdijk-s-gravelandsnelcursus-zwemmen-loenersloot-kockengensnelcursus-zwemmen-vinkeveen-baambruggesnelcursus-zwemmen-abcoude-of-ankeveensnelcursus-zwemmen-nederhorst-den-berg-bussumsnelcursus-zwemmen-naarden-hilversum