Snelcursus zwemmen Maarssen of de Bilt – Zwemschool Loosdrecht

Snelcursus zwemmen Maarssen of de Bilt

Indien u kiest voor onze snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt, zorgen wij ervoor dat uw kind binnen 2 weken leert zwemmen. Als u kiest voor de snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt, brengt u uw kind in een schoolvakantie elke ochtend naar het zwembad voor een zwemles van 4 uur. Omdat deze lessen intensief zijn, dient uw kind minimaal 5 jaar te zijn. De snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt wordt door ons verzorgd in het zwembad van Nieuw-Loosdrecht.

Verschillende mogelijkheden voor snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt

Naast de snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt kunt u ook kiezen voor een cursusduur van 3 en van 6 maanden. Tijdens de snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt van 3 maanden, krijgt uw kind 1 keer per week 4 uur zwemles. De lessen voor de cursusduur van 6 maanden duren 2 uur. U heeft dus een ruime keuze als u gebruik wilt maken van onze snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt. Omdat wij gebruik maken van gediplomeerde trainers, kunnen wij de ontwikkeling van uw kind goed in de gaten houden.

Contact

Deze website bevat informatie over de snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt die door ons wordt aangeboden. Voor informatie die meer toegespitst is op uw eigen situatie, kunt u bellen naar 035 – 58 20 574 of naar 035 – 58 27 516. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl. Wij zorgen ervoor dat u alle informatie over onze snelcursus zwemmen nabij Maarssen of de Bilt krijgt die u nodig heeft.