De snelcursus zwemmen voor kinderen in Utrecht – Zwemschool Loosdrecht

Wanneer u uw kind opgeeft voor de snelcursus zwemmen nabij Utrecht dan kunt u er zeker van zijn dat uw kind de begeleiding krijgt van goed opgeleide zweminstructeurs. Onze zwemonderwijzers hebben oog voor de ontwikkelingen en voortgang van uw kinderen en weten perfect hoe ze uw kind de fijne kneepjes moeten leren om snel te kunnen zwemmen op een verantwoorde manier. De kinderen kunnen een snelcursus zwemmen nabij Utrecht volgen voor een periode van 2 weken, 5 maanden. Deze cursus wordt gegeven in het Walderveenbad in Loosdrecht. De cursus van 2 weken is voor kinderen vanaf 5 jaar en valt altijd in een vakantie waarbij ze iedere ochtend (behalve zondag) 4,5 uur zwemles krijgen. De cursus van 5 maanden moeten de kinderen ook minimaal 4,5 jaar zijn en krijgen ze één keer per week en zwemles van 2 uur. Tijdens deze lessen wordt er ook een pauze ingelast waarin de kinderen, met een badjasje aan, hun boterham kunnen eten en iets kunnen drinken.

De 2 weekse snelcursus zwemmen nabij Utrecht

Deze 2 weekse snelcursus zwemmen nabij Utrecht wordt altijd gegeven in de vakantie. Iedere ochtend (behalve op zondag) krijgen de kinderen hun 4,5 uur durende zwemles van gediplomeerde zwemonderwijzers die gespecialiseerd zijn in zwemonderwijs aan kinderen. De lessen worden op een speelse manier gegeven zodat ze het snel onder de knie krijgen. De minimale leeftijd voor de 2 weekse snelcursus zwemmen is 5 jaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een snelcursus zwemmen nabij Utrecht te volgen van 5 maanden. De minimale leeftijd voor de 5 maanden cursus is 4,5 jaar.

Klik op OctoHank om in te schrijven

Belangrijk om te leren zwemmen

Het is belangrijk dat uw kind leert zwemmen. Nederland is een land met veel water en u zou niet willen, dat wanneer uw kind per ongeluk in het water valt, dat het zich niet boven water kan houden. U moet daar toch niet aan denken. Daarnaast is het ook geruststellend wanneer u op vakantie gaat. Aan de andere kant is dit ook erg goed voor de ontwikkeling van spieren etc. Wanneer uw kind zwemt gebruik het alle spieren zonder dat daar een druk op wordt uitgeoefend. Kinderen vinden het heerlijk in het water, denk maar aan de zomermaanden wanneer u een zwembadje in de tuin heeft staan. Ze vermaken zich er prima in. Wat is er dan leuker om uw kind een snelcursus zwemmen nabij Utrecht te laten volgen. Uw kind zal er naar uit kijken om weer naar het zwembad te gaan en wanneer ze tijdens de zwemlessen vooruitgang boeken dan zullen ze erg trots zijn op hun vorderingen. U als ouder zijnde zal ook geruster zijn wanneer u weet dat uw kind zich kan redden in het water. Natuurlijk geeft dit niet aan dat u uw kind niet in de gaten moet houden want het uithoudingsvermogen van een klein kind is niet zo groot als van een kind dat ouder is.

Voordat uw kind mee kan doen aan de snelcursus zwemmen

Voordat uw kind mee kan doen aan de snelcursus zwemmen nabij Utrecht wordt uw kind door ons getest in een proefles. Dit doen wij omdat niet alle kinderen geschikt zijn om deze cursus te volgen. Kinderen zijn gelukkig niet allemaal hetzelfde op deze leeftijden. De één is wat speelse en jonger in hun doen en laten dan de ander. Na deze proefles adviseren wij u als ouder, of de cursus wel of niet geschikt is voor uw kind. Is uw kind goedgekeurd door de zwemonderwijzer(es), dan kunt u de snelcursus zwemmen nabij Utrecht voor uw kind reserveren en zien wij graag uw kind verschijnen in het walderveenbad in Loosdrecht op de afgesproken datum en tijd. De snelcursus zwemmen is inclusief diplomagarantie voor diploma A.

Geen rode ogen tijdens het zwemmen

Ons zwembad heeft een hypermoderne zoutelektrolyse-installatie waardoor er geen chloorbleekloog meer wordt toegevoegd, maar ter plekke wordt gefabriceerd. Hierdoor blijven rode ogen en huidirritaties achterwege en wordt zwemmen een stuk leuker. Het water is helder en storingen worden verminderd en zij PH corrigerende chemicaliën een stuk minder nodig.

Contact met ons opnemen

Wanneer u na het lezen van bovenstaande interesse heeft om uw kind een snelcursus zwemmen nabij Utrecht te laten volgen, of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan klaar voor u om uw vragen te beantwoorden of voor het maken van een proefles. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 035-58 219 64 of via e-mail info@walderveenbad.nl Tot ziens in bij onze snelcursus zwemmen nabij Utrecht.

Algemene voorwaarden Snelcursus