Aqua joggen Utrecht, Hilversum – Zwemschool Loosdrecht

Aqua joggen nabij Hilversum en Utrecht

Goede kwaliteit zwemlessen door professionals

Wil je graag gezond bezig zijn in de omgeving van Utrecht of Hilversum? Aqua joggen kun je doen bij Zwemschool Loosdrecht! Wij verzorgen aqua jogging voor mensen in alle leeftijden. Schrijf jezelf vrijblijvend in via onze website. Zwemschool Loosdrecht biedt altijd de beste kwaliteit lessen om te leren zwemmen en gezond bezig te zijn.

Gezond bezig met aqua joggen in de omgeving van Utrecht en Hilversum

Zwemschool Loosdrecht zorgt dat mensen uit onder andere Hilversum en Utrecht ontspannen en effectief kunnen aqua joggen. Aqua joggen is samen met aquarobic de bekendste vorm van de overkoepelende groep Aquasporten, waar bijvoorbeeld ook aquazumba, aquaspinning en aquabootcamp onder vallen. Deze groep sporten onderscheidt zich van zwemmen omdat de weerstand van het water niet wordt gebruik om te helpen met de voortstuwing, maar juist om je spieren te versterken. Een gezonde én leuke manier om fit te worden!

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je verder terecht voor:

  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden
  • snorkelen
  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar
  • survival zwemmen
  • vrij zwemmen
  • duikcursussen

Schrijf jezelf nu in

Wil jij in een zwembad gezond bezig zijn met aqua joggen, vlakbij Utrecht en Hilversum? Meld je dan aan bij Zwemschool Loosdrecht. Maak gebruik van het contactformulier om jezelf in te schrijven. Heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.