Aqua fitness, Utrecht, Hilversum – Zwemschool Loosdrecht

Aqua fitness in de omgeving van Hilversum en Utrecht

Gezond bezig in het zwembad

Wil je graag met je gezondheid bezig zijn op korte afstand van Utrecht en Hilversum? Aqua fitness wordt door Zwemschool Loosdrecht gegeven! Wij verzorgen namelijk aqua jogging voor jonge én oudere mensen. Je kunt jezelf vrijblijvend inschrijven via de website van onze zwemschool. Zwemschool Loosdrecht zorgt dat je in een ontspannen maar resultaatgerichte omgeving bezig kunt zijn met de zogenaamde aquasporten.

Vlakbij Utrecht en Hilversum kun je aqua fitness uitoefenen

Bij Zwemschool Loosdrecht kunnen mensen uit bijvoorbeeld Hilversum en Utrecht ontspannen en effectief aqua fitness uitvoeren. Aqua fitness is naast aqua joggen één van de bekendste vormen van de Aquasporten. Aquasporten onderscheiden zich van het zwemmen. De weerstand van het water wordt niet gebruikt om te helpen met de voortstuwing. Het gaat juist om de weerstand waarmee jouw spieren worden versterkt. Aqua fitness is een gezonde én leuke manier om fit te worden!

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je verder terecht voor:

  • snorkelen
  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar
  • survival zwemmen
  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden
  • vrij zwemmen
  • duikcursussen

Jezelf meteen inschrijven

Wanneer je in de buurt van Utrecht en Hilversum gezond bezig wilt zijn, kun je bij Zwemschool Loosdrecht terecht voor aqua fitness. Maak gebruik van het contactformulier om jezelf in te schrijven. Heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.