Aqua aerobic, Amsterdam, Utrecht, Hilversum – Zwemschool Loosdrecht

Gezond bezig met aqua aerobic in Amsterdam, Utrecht en Hilversum

Aan jouw fitness werken in het water

Aqua aerobic is een leuke, effectieve manier om met je gezondheid te werken op korte afstand van Utrecht, Amsterdam en Hilversum. Zwemschool Loosdrecht verzorgd aquasport groepen op dinsdag. Je kunt jezelf vrijblijvend inschrijven via de website. Zwemschool Loosdrecht zorgt dat je in een ontspannen maar resultaatgerichte omgeving bezig kunt zijn met de zogenaamde aquasporten. Deze sporten zijn gezond voor zowel jongere als oudere mensen.

Zwemschool Loosdrecht laat je aqua aerobic doen op korte afstand van Hilversum, Utrecht en Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een zwemschool die op korte afstand van Amsterdam, Hilversum en Utrecht ligt, ben je van harte welkom bij Zwemschool Loosdrecht. Aqua aerobic is een gezonde, actieve manier om sportief bezig te zijn. De weerstand van het water wordt niet gebruikt om te helpen met de voortstuwing zoals bij het zwemmen, maar de weerstand wordt juist gebruikt om jouw spieren te versterken. Aqua aerobics is een gezonde én leuke manier om fit te worden!

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je verder terecht voor:

  • snorkelen
  • vrij zwemmen
  • duikcursussen
  • een zwemcursus voor kinderen vanaf 4 jaar
  • survival zwemmen
  • een cursus van 2 weken, 3 maanden of 6 maanden

Direct aan de slag

Woon je in Utrecht, Amsterdam of Hilversum? Wil jij aan je gezondheid werken, meld je dan aan bij Zwemschool Loosdrecht voor aqua aerobics. Gebruik het contactformulier om jezelf direct in te schrijven. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.